Denna hemsida riktar sig till personer över 25 år och innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du måste därför ha fyllt 20 år för att gå vidare. Gå vidare
 • Vi vill förmedla och dela vår Passion för vin, mat och upplevelser i Europas finaste vinregioner.

 • Vi vill förmedla och dela vår Passion för vin, mat och upplevelser i Europas finaste vinregioner.

Amarone, Barolo och Champagne

Vi vill visa er det bästa av det bästa på denna specialresa!

Varför nöja sig med en tungviktare, när man kan uppleva alla tre på en och samma resa?  Vår alldeles unika ABC-resa är tillbaka och vi har valt att lägga till en dag i programmet jämfört med tidigare år!

Gastronomiska höjdpunkter uppnås då vi besöker regionernas bästa och mysigaste restauranger, noga utvalda av oss och där vi tar med egna viner in till måltiderna!

Upplev shopping och kultur i Paris, Verona, Reims och Alba och därtill noga utvalda boenden.

Vi koncentrerar oss på att besöka små passionerade vinproducenter så som t ex Maurice Vesselle, Colin, Terre di Leone, Latium, Meroni, Montaribaldi och många därtill! Vi kombinerar detta med mer anrika och kända producenter så som t ex Pommery och Renato Ratti. 

I Champagne och  Piemonte bor vi på fyrstjärniga hotell belägna mitt i centrum av Reims respektive Alba. I Valpolicella har vi ett charmigt agriturismo med pool och panoramautsikt över de vackra vinmarkerna.

Det är en resa fylld med unika upplevelser i dessa tre regioner. Vi tar en båttur på floden Marne i Champagne där vi intar en lunch tillsammans med vårt senaste petit stjärnskott, G. Pierrard. Vi håller en tryffeljakt i Montàs skog med tryffeljägare och hund. Hos vår producent Damilano (mycket uppskriven i tex Munskänken) väntar en oförglömlig och unik tillställning när vi får en lunch tillagad av Massimo Camia som innehar 1 stjärna i Michelin. Till denna serveras tio olika Damilano viner varav fem olika Barolo.

Detta är några av de upplevelser som väntar er under denna specialresa. Vi har med två svenska samt lokala guider i respektive region. Vårt reseprogram är sk rekommenderad resa, av Munskänkarnas tidning. Unika vinprovningar är La Petit Finale i Champagne, Il Piccolo finale i Piemonte och Il Gran Finale i Valpolicella.

Vi upplever även smakprovningar i form av världsberömda tryffeln i Alba och ost- och salami i Valpolicella, givetvis ackompanjerade av oss noga utvalda lokala viner. 

Som vinimportör kan vi erbjuda en unik service med att leverera hem majoriteten av de viner vi provar under resan med en rabatt på mellan 20-30%.

Vår roll som både vinimportör och researrangör gör att vi har en mer personlig relation med producenterna vilket genererar unika upplevelser för våra gäster. Detta ger våra resor en extra touch och våra åtskilliga lokala kontakter hjälper oss att hitta områdenas verkliga smultronställen. En unik detalj med Vinupplevelser är att vi bokstavligen bär med oss egna viner in på de flesta av restaurangerna vilket avsevärt förhöjer resornas kvalitet. Oftast deltar även vinmakaren och presenterar sina viner under dessa måltider. Varje maträtt och vin har i förväg noggrant valts ut av oss tillsammans med producenten med avsikten att förhöja upplevelsen ytterligare. De flesta vinprovningar sker ihop med mat för att visa vinets bästa egenskaper.

Vi garanterar en upplevelse utöver det vanliga. Koppla av, njut och smaka på det genuina av Champagne, Piemonte och Valpolicella.

Välkommen till Vinupplevelsers vinvärld och vår egen drömresa!

Dag 1 – Bienvenue a Champagne, Colin, Pommerys källare och middag på Alambic

Förhoppningsvis utsövda beger vi oss ut på en unik vinresa, laddad med upplevelser, smaksensationer tillsammans med kunskaper och intryck i en skön och behaglig blandning.

3-HolidayInn-ReimsVåra gäster och två guider anländer vid på Paris flygplats under morgonen. Här tar även vår lokala guide emot oss. Under bussturen mot Champagne förses ni med kartor och en introduktion i Champagne. Vid ankomst i centrala Reims väntar incheckning på fyrstjärniga Holiday Inn som har ett idealiskt läge i Reims historiska centrum och som är ett av de mest populära hotellen i staden. De luftkonditionerade rummen har en avkopplande atmosfär, stilfull inredning och lugnande belysning. Hotellet har en bar och den enda restaurangen i Reims med panoramautsikt över staden.

3-ColinEfter incheckning så tar vi en femminuters promenad till restaurangen La Vigneraie där vi intar vår välkomstlunch. Detta är en klassisk fransk restaurang och med gott rykte. Hit kommer även den charmiga Delphine Colin och presenterar vår producent Champagne Colins ädla bubblor under lunchen! Dessa har t ex fått höga och prisvärda betyg i tidningen Munskänken. Colins gård finns i Premier Cru byn Vertus. Huset är en av våra noggrant utvalda producenter som vi importerar viner ifrån. Här görs välgjorda och prisvärda Champagner. Detta hus startades av familjen Colin 1829. 1997 lämnade bröderna Richard och Romain Colin kooperativet för egen produktion. De investerade mycket kapital i teknologi för att höja kvaliteten.

3-PommeryNu är vi igång och verkligen på gång! Bussen tar oss därpå till Champagnehuset Vranken Pommery. Vi fokuserar våra resor på mindre odlare och normalt sett ej de stora bjässarna men är man i Champagne måste ett av de stora klassiska husen besökas. Redan utanför Pommerys majestätiska murar imponeras vi. Champagnehuset grundades 1858 som Pommery & Greno av Alexandre Louis Pommery och Narcisse Greno, med yllehandel som huvudsaklig verksamhet. Louise Pommery koncentrerade sig på Champagnetillverkning, Pommery är nu en av regionens största tillverkare och husets källare är något helt fantastiskt att få se. Impressionnant…

Kvällens middag är bokad på L`Alambic som är en av stadens mest populära restauranger och som ligger en kort promenad från vårt boende. Den sympatiska ägarinnan Karol har reserverat restaurangens mysiga källare för oss ikväll. Vi intar en härlig middag ackompanjerad med goda viner. Vi provar både Champagne och röda viner till kvällens middag!

Eftersom det varit en lång dag så är det extra skönt att ha en kort promenad till vårt hotell, fais de beaux rêves, dröm sött…

Dag 2 –Båttur och lunch på floden Marne, Grand Cru byn Bouzy, La Petit Finale och ledig kväll

Vakna upp och upptäck hotellets trevliga frukost med en storslagen utsikt över Reims och katedralen. Vi inleder dagen med egen tid för att upptäcka centrala Reims som har mycket kultur, historia och shopping att erbjuda för den intresserade. Vi rekommenderar att flanera genom staden och inte missa stadens berömda katedral, Notre Dame de Reims. Här har franska kungar krönts sedan år 498 och druckit Pinot Noir från byn Bouzy. Vi står givetvis till er service med nyttiga tips.

3-cumieresNu styr skutan mot Cumières hamn där vi ska ta en mysig båttur på floden Marne. Vi kommer bl a att passera Château de Boursault och vackra vinodlingar längs floden. Kanske stöter vi på fiskare som vill stoltsera med sina byten? Båten Champagne Vallée har en sal med panoramavy på 360° och här intar vi en lunch som tillagas av La Table Kobus, en av Epernays mest uppskattade restauranger. Givetvis tar vi med egna bubblor och denna gång står producenten G.Pierrard i centrum. Vi tycker det är fantastiskt att vi lyckats hitta en Grand Cru producent med endast 6 000 flaskor i årsproduktion, som inte har någon hemsida och ”inga träffar” på Google med sökningar på engelska eller svenska (framtills nu…). Husets ägare Gèrald Pierrard presenterar stolt sin fantastiska Millesimé med årgång 2008 samt husets Cuvée. Gèrald förfogar över 2 hektar i kända Grand Cru byn Cramant, han producerar 20 000 flaskor varav endast “creme de la creme” av druvorna används till husets egna 6 000 flaskor. Resten av druvorna säljs till välkända Champagnehus för att subventionera det smått galna projektet.

3-BouzyNästa besök blir smått overkligt. I Bouzy besöker vi vårt lilla hus Champagne Maurice Vesselle som blivit mycket uppskriven i tidningen Munskänken sedan vi lanserade producenten 2012. Vi tas emot av sonen Didier vars engelska inte är perfekt men hans leende och glada humör räcker långt under detta besök. En god vän till Didier, Costa, en grekisk sommelier från Paris, har rest från Paris bara för att ta hand om oss. Han är verkligen en minst sagt underhållande person och han bidrar till att göra besöket oförglömligt… Costa guidar oss genom en spännande och unik provning som man inte riktigt vet på vilket årtal den slutar eller hur långt ner i kalkberget han tar med oss. Men vi vågar lova att en av årgångschampagnerna vi provar är den för huset nysläppta babyn från det fantastiska året 2008, vilken alltså är husets yngsta…. Under besöket bjuder Didier även på gåslever. Une expérience inoubliable…

Vid ankomst till hotellet väntar en stunds vila. Som en aperitif till kvällen så väntar givetvis en Champagne-provning på fem olika Champagner, vår sk “La Petit Finale”. Denna resans första mini-final är till för att lättsamt kora en vinnare och minnas tillbaka på vad vi hunnit prova.  Efter detta står vi självklart till ert förfogande med tips och nyttig information om var man kan inta kvällens middag.

Dag 3 – Stadsbesök i Paris och arrivo Alba i Piemonte


3-LouvreEfter frukost
checkar vi ut och beger oss mot Paris som vi ankommer vid lunchtid. Hela eftermiddagen kan ni shoppa, uppleva Paris eller bara njuta av atmosfären och besöka någon av stadens otaliga restauranger. Vi hjälper er gärna med att hitta några godbitar och titta närmare på några av stadens otaliga historiska platser och byggnader. Våren i Paris lär vara något speciellt och vem vet vilka känslor som kanske väcks till liv…

3-AlbaVi tar oss ut till flygplatsen under tidig kväll och flyger till Italien. Vi checkar in runt midnatt mitt i centrala Alba på fyrstjärniga Hotel Savona och efter ankomst säger vi sogni d`oro (dröm guld på italienska)! Alba ligger mitt emellan vinområdena Barolo och Barbaresco och kommer att vara vår bas för våra utflykter bland Piemontes böljande landskap och ädla viner. Att Lonely Planet valt Piemonte som “bästa resmål 2019″ talar en del om att regionen har en del att erbjuda. 2014 infördes vinmarkerna och landskapen Langhe-Roero och Monferrato upp på Unesco världsarvslista. Det är ett prestigefyllt erkännande och första gången en vinregion i Italien förs upp på listan. Barbaresco blev valt som  “årets vinort” 2019 i Munskänken.

Dag 4 –  Barolo – Renato Ratti, tio viner och Michelin-krog och middag i Alba med Adriano!

3-PiemontelandscapeVid frukost möter vår lokala guide, Samantha, upp oss och på bussen får vi en introduktion i Piemonte. Hon är uppvuxen i Monforte d`Alba i Barolo-området. Förutom en charmig och leende framkallande personlighet besitter hon gedigen kunskap om t ex Piemontes viner, gastronomi, historia, kultur och regionens övriga produkter.

3-RattiDagens första besök blir hos en av de mest klassiska producenterna i La Morra och hela Piemonte, nämligen pionjären Renato Ratti. Den intressanta historien startar 1965 när unge Renato återvänder från Brasilien där han jobbat med att utveckla Cinzanos lokala vintillverkning. Åter i Piemonte köper han genast en vingård tillhörande den klassiska byn La Morra. Vinet, som döps till Marcenasco, blir firmans och hela regionens första vingårdsbetecknade Barolo. När enologen Massimo Martinelli börjar hos Renato Ratti (1969) utvecklas firmans stil och kvalitet markant. De kortar ned fatlagringen med fruktigare viner som resultat. Idéen anammads även av Angelo Gaja och i regionen under 70-talet var detta revolutionerande eftersom normen var att lagra Barolovinerna uppåt 10 år innan buteljering.
Ratti lanserade i början av 70-talet ytterligare två viner, Conca och Rocche, från vingårdarna med samma namn, och firman räknas nu till Piemontes främsta. Innan Renato dör 1988 hinner han vara president för det lokala Barolo konsortiet samt skriva flera vinböcker. Han deltar även aktivt i den fortfarande gällande “klassificeringen” av vingårdarna i Barolo. Pietro Ratti har sedan han tog över driften hunnit bygga en helt ny vinkällare och renoverat vingårdarna.

3-DamilanolunchNästa stopp blir ett besök med lunch hos Damilano där Guide Michelin stjärnkocken, Massimo Camia, bjuder till bords med en imponerande ”finger food-buffé”. En oförglömlig lunch och Damilano provning med tio olika viner, varav fem olika Barolo där fyra är vingårdsbetecknade. Denna lunch och provning erbjuds endast Vinupplevelsers gäster av Damilano. Damilano är utan tvekan en av de hetaste producenterna i hela Piemonte. Deras mest kända Barolo, Cannubi, blev vald till hela Piemontes bästa röda vin av välrenommerade Decanter. Samtliga viner har fått höga betyg med hög prisvärdhet i tidningen Munskänken.

Med en lagom dos med kunskap, mat och upplevelser återvänder vi till centrala Alba och vårt hotell.  Kvällens middag intas på Osteria dell’Arco som ligger väld dold inne på en gård på Piazza Michele Ferrero. Detta är en populär osteria bland albesi borna och en klassisk osteria där det serveras lokala rätter med lokala råvaror, allt med en “tocco piemonteis”och i slow food anda.  Restaurangen är ett rekommenderat stopp i Guide Michelin. Till middagen avnjuts viner från producenten Adriano. Grazia som presenterar vinerna är gift med en av bröderna Adriano som driver den framgångsrika gården. De är kända för att tillverka ytterst prisvärda viner med bl a tre olika Barbaresco. Samtliga deras viner har fått bra betyg och med hög prisvärdhet av Munskänkens provningspanel.

Dag 5 –  Vackra Barbaresco, “Il piccolo finale”, tryffeljakt och provning, fri kväll!

Efter frukost  besöker vi vår producent Montaribaldi som ligger i Barbescos vinområde. Hela området Barbaresco är utsett till världsarv på Unescos lista och det är så vackert att man kippar efter andan. Vägarna går på eggen av små bergskammar som korsar området och vi njuter av amfiteaterliknande sluttningar och magiska utsikter packade med vingårdar. Montaribaldis gård är ytterst vackert belägen med en gudomlig utsikt som gränsar direkt till legendariska Angelo Gajas marker. Vi tar en “un giro” i vinmarkerna innan vi provar sju viner varav samtliga fått mycket bra betyg och hög prisvärdhet i tidningen Munskänken. Ett av dessa är en elegant och tillika kraftig Rosato på 100% Nebbiolo. Bröderna Taliano driver vingården som gör både Barolo och Barbaresco vilket inte tillhör vanligheterna.

3-Rabaya

Lunchen avnjuts på genuina Rabayà i Barbaresco där Cristina Vacca serverar oss välsmakande rätter med provinsiella smaker. Rabayà är namnet på en av Barbarescos mest kända vinmarker och vi sitter med en hänförande utsikt över Rabayà! Vi håller samtidigt vår “il Piccolo Finale”, en blindprovning av fem olika viner från de producenter vi besökt och med enkel handuppräckning hittar vi Piemontes bästa vin.

3-truffledogNu väntar tryffeljakt i skogen. Med oss har vi tryffeljägaren Mario Aprile och hans hund Chiara. Mario och hans familj har lång erfarenhet och tradition av tryffel. Hans pappa är Ordförande i motsvarande tryffelkonsortiet i Alba och själv driver han med sin fru en populär tryffelbutik i Alba. Väl ute i skogen kommer Mario att berätta om och visa hur man letar tryffel med hundar och hur man tränar dem. Han kommer säkert inte att berätta alla sina hemligheter för oss men vi kommer verkligen att få vara med och se hur det går till att leta efter den åtråvärda tryffeln!

Kvällen disponerar var och en över själv i Alba. Vi förser er med karta som vi fyllt med diverse tips och det finns möjlighet att gå på en inkluderad specialbokad tryffel- och delikatessprovning åt Vinupplevelsers gäster. Alba är en mysig mindre stad med ca 30 000 invånare och som är lätt att utforska till fots. Alba har en välbevarad historisk arkitektur, med kyrkor, torn och små butiker som skapar en härlig charm. Alba erbjuder bra shoppingmöjligheter och huvudgatan Vittorio Emanuele har specialbutiker för främst tryffel, hasselnötter, choklad och gigantiska Nutella burkar som är barnens favorit. Vill man bara njuta lite i solen eller mysa i skuggan så har staden många mysiga caféer och utsökta gelaterior.

Dag 6 –  Arrivo Valpolicella, lunch hos Meroni och vinmakarmiddag på vår mysiga agriturismo

3-DruvtorkEfter frukost  och utcheckning beger vi oss till regionen Veneto och vid lunchtid anländer vi Valpolicella, Amaronens hemmaplan! Lunchen avnjuts hos vår producent Meroni som nyligen invigt sin egen osteria (restaurang). Carlo och Katia Meroni stolt presenterar sina eleganta viner. De energiska och syskonen Katia och Carlo Meronis visar stor gästfrihet. Meroni gör viner i den, för Valpolicella, klassiska stilen, fruktdrivna och långlagrade på stora slavonska fat.

3-MaghiUnder sen eftermiddag beger vi oss till det genuina och charmiga Cà dei Maghi där Giovanna tar emot oss med öppna armar. Cà dei Maghi är en liten agriturismo med panoramautsikt över Valpolicelladalen. Efter en liten “sonnelino”, siesta på italienska, eller ett dopp i poolen, möts vi i hotellets egen restaurang.

Vår lokala guide Gaia Castellani möter upp och ger oss en introduktion i området Valpolicella. Vi förses med kartor och berikas med lokal kunskap. Vi är stolta över att kunna erbjuda er Gaia som guide. Hon är född och uppvuxen i Valpolicella och har tidigare arbetat hos de kända producenterna Allegrini och Campagnola. Gaia är med på större delen av resan och utbildar oss samt besvarar alla era frågor kontinuerligt. Hon ger oss även en lättsam undervisning i sensorik, dvs vinprovning. Ambitionen är att kunna förstå mer om viners smaker, dofter och att kunna skilja dem åt. Gaia arbetar som lärare i vinkunskap i Verona och har utbildat ett flertal söner och döttrar till producenterna i Valpolicella.

3-Maghi_paoloMiddagen hålls på hotellets egen restaurang och vi provar husets egna viner. Dessa har nyligen fått stor uppmärksamhet då Amaronen fått otroliga 95 poäng av både Decanter och av franska Gilbert & Gaillard. Även husets Ripasso fick höga 93 poäng. Ägaren och tillika vinmakaren Paolo Creazzi presenterar stolt sina viner under vår välkomstmiddag.

Vi säger sogni d’oro (dröm guld) och laddar inför nya äventyr i Valpolicellas dalar.

Dag 7 –  Terre di Leone, långlunch med Latium och Il Gran Finale

3-TerreVårt första stopp för dagen blir i Terre di Leones vackert belägna vinmarker med utsikt ända till Gardasjön. Terre di Leone har beskrivits i Venetiansk media som ”Il Re della Valpolicella”, Kungen av Valpolicella. Ägarna Federico och Chiara visar oss runt och förklarar deras unika tillverkningsprocesser, bl a så görs flera av deras viner på torkade druvor, inte bara Amaronen. Vi har varit med dem sedan deras första årgång och det är onekligen en gästvänlig anda under besöket och under denna imponerande provning av husets viner.

3-RuotaInte långt härifrån ligger nästa höjdpunkt, Trattoria alla Ruota, utan tvekan, en av Valpolicellas mest populära restauranger med sin stil, ljuvliga mat och underbara utsikt. Här ses ofta flera av amaroneproducenterna äta privat. Tillsammans med en lokalt inspirerad och välkomponerad lunch, provar vi på plats Latiums populära viner. De anses vara en av de hetaste producenterna i Valpolicella. Deras viner har fått medaljer i Decanter och höga betyg av bl a Robert Parker. Deras ena Amarone har utsetts till “Sveriges mest prisvärda Amarone” av Henrik Ungerth. Vinegendomen Latium grundades för över 40 år sedan av familjen Morini i den lilla byn Mezzane di Sotto i italienska Veneto. Steg för steg har den vuxit i storlek. Idag har Latium drygt 40 hektar vingårdar i Soave och Valpolicella. Vingårdarna ligger ganska nära varandra, men i tre olika subregioner med sinsemellan olika mikroklimat och olika jordmåner. Till en början sålde familjen sina druvor till det lokala kooperativet, men sedan 1992, då den andra generationen började ta över, gör man vinet i egen regi.

3-FinaleVi återvänder nu till vårt hotell för lite vila och uppladdning inför kvällens middag och ”Il Gran Finale”, en stor blindprovning av tio olika Amarone på Ristorante Locanda 800. Ikväll känns livet extra rättvist och Locanda 800 är troligen områdets finaste gourmet restaurang och byggnaderna härstammar från 1790. Franco och Emilio skapar en familjär och samtidigt professionell atmosfär och man producerar även en egen Amarone. Efter måltiden, som lyfts fram av ett av våra finaste matviner, provar vi hela tio olika Amarone, och på ett lättsamt sätt korar vi Il vincitore (vinnaren)! Vinerna ackompanjeras av en rad passande ostar och upplevelsen förstärks säkerligen av de nya kunskaper som ni samlat på er under resan. La vita è bella…

Dag 8 –  Utcheckning och arrivederci

3-CorradoEfter frukost och utcheckning börjar vi med en ost- och delikatessprovning.  Corrado Benedetti skapar regionens finaste ostar och delikatesser. Dessa kombineras med viner från vår producent Domenico Fraccaroli.

Vi beger oss till bedårande vackra Verona vid lunchtid.

3-Verona_ErbeVi ger tips på trevliga lunchrestauranger och nu ges även tid för en portion kultur och shopping. Det kan rekommenderas att se närmare på t ex den historiska amfiteatern och Romeo & Julia-balkongen. Vi kan varmt rekommendera att njuta av folkvimlet på Piazza Brà med en Spritz Veneziano i handen, kanske filosoferandes över att det inte varit särskilt synd om oss under dessa åtta dagar…

Vi beger oss därpå till flygplatsen och säger – Arrivederci, på återseende.

Reseinformation 2020

19-26 maj

flyg från Arlanda eller Kastrup 

3-3bild

I resans pris ingår:

     • Flyg med SAS från Arlanda eller Kastrup till Paris och hemresa från Malpensa
     • Flyg från Paris till Italien
     • Transfer och transporter med moderna luftkonditionerade bussar under hela resan
     • 7 nätter med del i dubbelrum* på hotell med frukost
     • 11 olika vinprovningar
     • + 3 blindprovningar
     • Ost- och salamiprovning
     • Tryffeljakt
     • 1 tryffelprovning
     • Mat och dryck enligt program
     • Skandinaviska guider under hela resan samt lokala engelskspråkiga guider
     • Stadsbesök i Paris, Verona, Reims och Alba

Pris 26 590 

Övrig information

Enkelrumstillägg är 2 950 kr

Vinupplevelser Sverige AB
Vi är tre personer som tillsammans garanterar en professionellt arrangerad resa. Mikael Lyng från Danmark har skrivit två böcker om Amarone och har arbetat som importör under många år. Han är känd som Mr Amarone i Danmark. Jonas Jagusch har under många år arbetat inom resebranschen och har, som kursetta, fullgjort WSET-advanced, som är en sommelierutbildning. Mikael Ekeblom är en entreprenör och som troligtvis har haft den bredaste existerande samlingen av vinet Amarone. Mikael talar flytande italienska och dessa samlade erfarenheter har bidragit till ett unikt och brett kontaktnät. Minst två av oss från Vinupplevelser följer med på denna exklusiva resa för att ge er bästa möjliga service. Vi letar kontinuerligt efter de bästa vinerna som Italien och även andra områden har att erbjuda. Allt för att förgylla våra reseprogram och för att kunna erbjuda våra kunder unika viner till förmånliga priser.

Vår roll som både vinimportör och researrangör gör att vi har en mer personlig relation med producenterna, vilket skapar unika upplevelser för våra gäster. De flesta vinprovningar under resorna sker ihop med mat för att visa vinets bästa egenskaper. Våra resor är nästan uteslutande ”All-Inclusive”. Våra lokala guider är oftast handplockade representanter från vinproducenter, dvs inga reguljära turistguider. Som vinimportör kan vi även erbjuda en unik service med att leverera hem de viner ni önskar och med en rabatt på mellan 20-30%. Ytterligare en unik detalj är att vi tar med egna viner och producenterna in på de flesta av resornas restauranger! Våra resor riktar sig inte bara till ”erfarna vinprovare” utan till livsnjutare i ren allmänhet. Man behöver inte ha några kunskaper om vin för att njuta i fulla drag av våra resor. Vi anser oss kunna ta hand om alla på ett trivsamt sätt. Under 2019 arrangeras drygt 30 resor för ca 700 svenskar. Vårt lilla hobby-projekt är redan idag en av de absolut största arrangörerna av vinresor i Sverige!

Vinimport – Viner med hög kvalitet och prisvärdhet!
Vinupplevelser har ett helägt dotterbolag i Danmark som bedriver vinimport och som har tillstånd att sälja viner direkt till privatpersoner utanför Systembolaget. Bolagets fokus är att finna små högkvalitativa producenter med hög prisvärdhet i Europas finaste vinregioner. Dessa områden är också var Vinupplevelser organiserar sina vinresor.

Kontakta oss gärna för bokning och frågor på 0766-344 090 eller maila oss på info@vinupplevelser.se

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i reseprogrammet.

 

Bokningsinformation
Detta är en bokningsförfrågan. Efter mottagen förfrågan återkommer vi inom kort med bekräftelse på er reservation. Meddela oss även vilken resa ni önskar anmäla er till.

Vi skickar i samband med detta våra resevillkor, en faktura på anmälningsavgiften över 3 000 kr per person och en bekräftelse på det restbelopp som återstår att betala senast 45 dagar innan avresa.

Vid bokning av enkelrum tillkommer ett fast tillägg per natt (enligt reseprogram).

Vänligen fyll i och stava för-och efternamn så som de står i ert pass. Använd dock endast tilltalsnamn som förnamn.

 

Resenär 1

Fler än en resenär

Vald resa

Resenär 2

Avresa