Denna hemsida riktar sig till personer över 25 år och innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du måste därför ha fyllt 20 år för att gå vidare. Gå vidare
  • Med ökad kunskap kan ett intresse bli en passion.

  • Med ökad kunskap kan ett intresse bli en passion.

  • Med ökad kunskap kan ett intresse bli en passion.

  • Med ökad kunskap kan ett intresse bli en passion.

Lyng2

Mikael

Mikael Lyng har arbetat som importör av viner i snart fem år och är känd som Mr Amarone i Danmark. Han har skrivit två böcker om Amarone och medverkat vid ett flertal tillfällen i dansk TV.

Dala1

Mikael

Mikael Ekeblom är en erfaren entreprenör med Italien som sin stora passion sedan tidig ålder. Han talar flytande italienska och har troligtvis haft den bredaste existerande samlingen av Amarone. Dessa samlade erfarenheter har bidragit till ett unikt och brett kontaknät i Italien.

Tel: 0766 – 344 090

email: mikael@vinupplevelser.se

Jonas

Jonas

Jonas Jagusch har en gedigen kunskap efter snart 10 år inom resebranchen på Flyghansa i Malmö. Har en magisterexamen i ekonomi från Lund i grunden och har läst sommelierutbildningen WSET-advanced på Gustibus i Malmö och gick ut som kursetta. Vin, mat och resor är inte bara ett intresse utan en passion.

Tel: 0708 – 50 45 45

email: jonas@vinupplevelser.se

Kontaktformulär

Är du intresserad av ett särskilt vin, en resa eller kanske vill du vara med på en vinprovning? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Ange kod: captcha